30% korting met de zomeractie

Heb jij geen tijd voor je marketing of weet je niet goed wat je moet plaatsen op social media, je website en in je nieuwsbrieven? Loop je vast met het ontwerpen van posters, flyers, cadeaubonnen of andere uitingen? Dan is het marketing lidmaatschap net iets voor jou.

Met het lidmaatschap nemen wij jou het meeste werk uit handen. Elke dag geven wij een actiepunt mee die je terug kan vinden op de kalender. Bij elk actiepunt voegen wij twee downloads toe. Dat kunnen ontwerpen zijn voor social media, voor je nieuwsbrief, flyers, posters, etc.

Wanneer jij echter niet genoeg hebt aan de 1000+ downloads die wij aanbieden, dan kan je als lid ook zelf ontwerpen aanvragen. Binnen 7 werkdagen zal de aanvraag dan terug te vinden zijn op de downloadpagina.

Tijdelijk bieden wij het lidmaatschap vanaf €5,25 per maand. Oftewel, 30% korting wanneer jij je nu als lid inschrijft.

Binnen 24 uur na inschrijving ontvang je de inloggegevens.

*Deze actie is alleen geldig voor salons die nog geen lid zijn geweest.

Claim deze actie

Bij ons kan je kiezen uit een maandelijks of een jaarlijks lidmaatschap.

Maandelijks lidmaatschap
Als nieuw lid betaal je eerst een jaar vooruit. Leden die meer dan een jaar lid bij ons zijn betalen per maand.

Prijs: €6,30 per maand (normaal €9)
Betalingsvorm: Automatische incasso
Opzegbaar: Maandelijks (na een jaar lidmaatschap)

Jaarlijks lidmaatschap
Voor dit lidmaatschap betaal je jaarlijks een jaar vooruit.

Prijs: €5,25 per maand (normaal €7,50)
Betalingsvorm: Automatische incasso
Opzegbaar: Jaarlijks

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een lidmaatschap?

Lid worden is gemakkelijk. Meld je aan via het aanmeldformulier en binnen 24 uur krijg je inloggegevens toegestuurd.

Nadat je op onze site inlogt krijg je toegang tot onze marketingkalender met ontelbare inhaakmomenten, inspirerende artikelen en meer dan 1000+ downloads. Onder deze downloads vallen stockfoto’s, online- en  en kant en printproducten.

Hoe snel krijg ik toegang?

Na aanmelding ontvang je binnen 24 uur van ons een gebruikersnaam en inlogcode via de mail. Deze mail ontvang je op het e-mailadres dat je hebt ingevuld op het aanmeldformulier.

Hoe zit het met verlengen?

Na het eerste jaar gaan we over tot verlenging van je lidmaatschap. Dat zullen we natuurlijk niet doen wanneer je het lidmaatschap gedurende het eerste jaar hebt opgezegd.

Het maandelijkse lidmaatschap is na een jaar elke maand op te zetten. Het jaarlijkse lidmaatschap is jaarlijks op te zeggen.

Kan ik de downloads zelf bewerken?

De stockfoto’s op onze website kan je natuurlijk naar eigen inzicht zelf gebruiken voor je eigen promotie. De social media- en printdownloads zijn echter ontworpen als kant en klare producten zodat jij ze gelijk kan inzetten.

Hoeveel downloads bieden jullie aan op de downloadpagina?

Momenteel bieden we meer dan 600 HiRes downloads aan en elke week voegen we nieuwe toe. Ben je op zoek naar een bepaald soort beeld of ontwerp? Als je ons een mailtje stuurt, doen we ons best om je daaraan te helpen!