Met Salonized houd je jouw (online)agenda, boekhouding en klantenbestand eenvoudig bij, waar je ook bent.

Afspraken

Gaat bij jou de telefoon ook altijd over wanneer je net in een behandeling zit? Laat klanten met hetzelfde gemak online een afspraak maken. Ze ontvangen daar een mooie bevestiging van en door de herinneringen die daarop volgen voorkom je no-shows. Dit bespaart tijd, je klantenbestand groeit en de inkomsten nemen toe!

Marketing voor Schoonheidssalons - Salonized 1

Afrekenen

Weg met het kasboekje of moeilijke Excel-sheets. Transacties worden in Salonized automatisch geregistreerd en de kasopmaak toont realtime betalingsinformatie. Zo beheer je zonder moeite de cashflow en boekhouding. De gebruiksvriendelijke software biedt verschillende online betaalmogelijkheden.

Marketing voor Schoonheidssalons - Salonized 1

Klanten

Verstuur automatische afspraakherinneringen en benader met gemak nieuwe klanten. Met maatwerk profielen verstuur je zelfs gepersonaliseerde aanbiedingen en uiteraard ontvangen jouw relaties een felicitatie op hun verjaardag. Door het versturen van automatische feedbackformulieren krijg je bovendien een goed inzicht in de klanttevredenheid.

Marketing voor Schoonheidssalons - Salonized 1

Marketing

Speel jezelf in de kijker en blijf regelmatig in contact met je klanten met de handige marketing tools van Salonized. Hierdoor stijgt de tevredenheid en keren ze sneller terug naar de salon. Binnen 10 minuten ontwikkel je een mini website en nog sneller verstuur je professionele nieuwsbrieven. Piece of cake.

Marketing voor Schoonheidssalons - Salonized 1

Manager

Op de bank, in de bus, in het buitenland: je bent altijd volledig op de hoogte van al jouw financiën. Het programma geeft je 24/7 volledige toegang tot de financiële gegevens vanuit iedere locatie. Maak gedetailleerde rapporten en spring op tijd in als kansen zich voordoen. Kortom, zie de groei van jouw bedrijf met een druk op de knop in.

Marketing voor Schoonheidssalons - Salonized 1

Maak gebruik van deze actie!

Wanneer je nieuwsgierig bent geworden kan je hiernaast je gegevens achterlaten voor een proeftermijn van 14 dagen bij Salonized. Vul hier de gegevens in en ontvang binnen 24 uur een testaccount van Salonized.

    • 14 dagen gratis Salonized uitproberen
    • Volledige toegang tot het systeem
    • Gratis telefonische support van Salonized, ook tijdens de uitprobeer-fase!