Lidmaatschap

Waarschijnlijk loop jij vaak vast met de marketing voor jouw salon. Dat hoeft echter niet. Met het lidmaatschap nemen wij jou het meeste werk uit handen. Elke dag geven wij een actiepunt mee die je terug kan vinden op de kalender. Bij elk actiepunt voegen wij twee downloads toe. Dat kunnen ontwerpen zijn voor social media, voor je nieuwsbrief, flyers, posters, etc.

Wanneer jij echter niet genoeg hebt aan de 2000+ downloads die wij aanbieden, dan kan je als lid ook zelf ontwerpen aanvragen. Binnen 7 werkdagen zal de aanvraag dan terug te vinden zijn op de downloadpagina.

Wij helpen je om jouw salon tot een succes te maken vanaf €10,50 per maand.

Hiervoor krijg je;

Nadat je onderdeel bent geworden van onze community dan ontvang je binnen 24 uur de inloggegevens.

Kijk gerust even rond op de downloadpagina. Wanneer er iets niet tussen staat waar je behoefte aan hebt dan kan je ons daarover mailen en gaan wij er gelijk mee aan de slag!

Aanmelden lidmaatschap

Bij ons kan je kiezen uit een maandelijks of een jaarlijks lidmaatschap.

Maandelijks lidmaatschap
Als nieuw lid betaal je eerst een jaar vooruit. Leden die meer dan een jaar lid bij ons zijn betalen per maand.

Prijs: €12 per maand
Betalingsvorm: Automatische incasso
Opzegbaar: Maandelijks (na een jaar lidmaatschap)

Jaarlijks lidmaatschap
Voor dit lidmaatschap betaal je jaarlijks een jaar vooruit.

Prijs: €10,50 per maand
Betalingsvorm: Automatische incasso
Opzegbaar: Jaarlijks

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een lidmaatschap?

Lid worden is gemakkelijk. Meld je aan via het aanmeldformulier en binnen 24 uur krijg je inloggegevens toegestuurd.

Nadat je op onze site inlogt krijg je toegang tot onze marketingkalender met ontelbare inhaakmomenten, inspirerende artikelen en meer dan 2000 downloads. Onder deze downloads vallen stockfoto’s, online- en  en kant en print producten.

Hoe snel krijg ik toegang?

Na aanmelding ontvang je binnen 24 uur van ons een gebruikersnaam en inlogcode via de mail. Deze mail ontvang je op het e-mailadres dat je hebt ingevuld op het aanmeldformulier.

Hoe zit het met verlengen?

Na het eerste jaar gaan we over tot verlenging van je lidmaatschap. Dat zullen we natuurlijk niet doen wanneer je het lidmaatschap gedurende het eerste jaar hebt opgezegd.

Het maandelijkse lidmaatschap is na een jaar elke maand op te zeggen. Het jaarlijkse lidmaatschap is jaarlijks op te zeggen.

Voor beide lidmaatschappen hanteren wij een opzegtermijn van één maand. 

Kan ik de downloads zelf bewerken?

Ja, dat kan! Onderhand hebben wij de helft van de ontwerpen bewerkbaar gemaakt. Ze zijn te bewerken met een tool op onze website. Je kan bijvoorbeeld de kleuren veranderen, een logo toevoegen of de teksten aanpassen.

Hoeveel downloads bieden jullie aan op de downloadpagina?

Momenteel bieden we meer dan 2000+ downloads aan en elke week voegen we nieuwe toe. Ben je op zoek naar een bepaald soort beeld of ontwerp? Als je ons een mailtje stuurt, doen we ons best om je daaraan te helpen!